ВЪПРОСИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

1.Къде се намира село Крапец?

2.Как да стигна до село Крапец?

3.Какъв е плажа на село Крапец?

4. Къде се намират Къщи за гости Света Марина? Комплексът от къщи за гости Света Марина се намира на главната улица в центъра на селото. Адресът му е общ.Шабла, с.Крапец, ул.Първа № 20

5.Какво мога да посетя в района на село Крапец?

6.Какви заведения има в района?

7.Как да направя резервация в Къщи за гости Света Марина село Крапец? Резервация можете да направите по телефона на моб.тел.: +359 885515152 както и + 359 884434040 или на следните имейли:

e-mail: kremenakkrasteva@gmail.com e-mail: svmarinakrapets@gmail.com

С нас може да се свържете и през приложенията Viber, WhatsApp, Telegram и Signal  на мобилен тел.:    +359 885515152

8.Какви са актуалните цени за настаняване в комплекс от къщи за гости Света Марина?

9.Необходимо ли е капаро при направена резервацията? Да капаро е необходимо то е в размер на 50% от стоността на вашата почивка. Капарото се превежда по банков път по обявените сметки на страниците на сайта на комплекса.

10.В колко часа е настаняването в апартаментите? Настаняването е след 14ч. При възможност можем да ви настаним и по рано, но всичко зависи от обстоятелствата.

11.До колко часа се напускат апартаментите? Напускането е до 10:30ч сутринта. Съжаляваме, че трябва да се разделим толкова рано в момента на раздяла, но ни е необходимо време за да приготвим апартаментите за следващите гости.

12.Предлагате ли храна? За съжаление не предлагаме храна.

13. Допустими ли са домашни любимци? Домашни любимци се допускат след предварителна уговорка с домакините в случаите в които това е възможно. При условие, че домашните ви любимци не правят поражения в двора на комплекса, стоят с вас при вас, до тооалетна ходят извън пределите на комплекса и след тях не се налага да се почиства извънредно. Котки не се допускат.

Кремена Кръстева домакин на Комплекс от къщи за гости Света Марина с.Крапец