Заведения с.Крапец

Предлагаме Ви списък от заведенията, които можете да посетите по време на вашата почивка в село Крапец:

  • Близо до село Крапец може да намерите един наистина интересен и нестандартен ресторант Ферма за охлюви с.Българево, но се изисква предварителна резервация.

На този линк можете да прочетете интерестни факти свързани със село Крапец

Комплекс от къщи за гости Света Марина с.Крапец се намира в центъра на село Крапец. Разполага с четири къщи за гости, лятна кухня, сезонен басейн с шезлонги, детска площадка с пързалка и люлки, батут, барбекю, беседка, безплатен паркинг и wi-fi, голяма градина с красиви сезонни цветя. Всеки един етаж от къщите за гости представлява един апартамент с капацитет за настаняване от 4 души. Общият капацитет за настаняване на комплекса е 24 души. Апартаментите са общо 6 и всеки от тях се състои от спалня, всекидневна с разтегателен диван, кухня, баня с душ кабина, индивидуални тераса и вход. Общата площ на апартаментите е 55 кв.м. Апартаментите са реновирани.

къща за гости света марина крапец

Комплекс от къщи за гости Света Марина с.Крапец Предлага настаняване в четири къщи за гости. Разполага с шест обновени апартамента, оборудвана лятна кухня, барбекю, сезонен басейн с шезлонги, детски кът, батут.

КЪЩА ЗА ГОСТИ кРАПЕЦ

Запознайте се с новият ни проект: Къща за госит Крапец!

Разполага с десет студиа със собствена баня, оборудвана лятна кухня, барбекю, детски кът с пързалки и люлки, сезонен басейн с шезлонги, безплатен паркинг и wi-fi. Къщата е построена 2022г.

Кремена Кръстева домакин на Комплекс от къщи за гости Света Марина с.Крапец