Защо да изберете къща за гости вместо хотел?

Защо да изберетке къща за гости за своята почивка вместо хотел?

Желаете ли почивката ви да бъде на тихо, уютно и спокойно място? Ако вие се стремите да избягате от шума и забързаното ежедневие в големият град, то вие ще намерите така жадуваното спокойствие в почивката си в къща за гости. В големите хотели туристопотока е голям. Това от своя страна води до значително по голям шум. Не на последно място е въпросът с цената на настаняването. Обикновенно цената на почивката в къща за гости е значително по ниска от цената на същата почивка в голям хотел. Друго предимство на почивката в къща за гости е сигурността за семействата с деца. Децата могат да играят в двора на къщата за гости а родителите им в това време да ги следят от терасата на къщата за гости.

Вие и вашите приятели можете да резервирате цялата къщата за гости, докато това в един хотел не може да се постигне. По този начин по време на вашата почивка няма да има други хора и ще сте обградени единствено от вашите приятели.

  • Персонализирано обслужване:

В къщите за гости гостите получават персонализирано обслужване, тъй като в тях има по-малък брой помещения за настаняване и собствениците на къщите могат да обърнат индивидуално внимание на всеки гост. Това позволява по-персонализирано изживяване при пътуване.

Много често собствениците на къщите за гости живеят там, но на отделен етаж или в отделна къща. Контакта с домакините на къщата за гости по време на почивката ви ще бъде много по близък отколкото контакта с административният персонал на един хотел. Така в нередки случай се зараждат нови приятелства. Споделят се много лични истории, което ще обогати допълнително вашият престой. Винаги когато се нуждаете от нещо, което не сте предвидили преди пристигането си ще можете да се обърнете за към вашите домакини за съдействие, напътствие и помощ.

Домакините на къщи за гости обикновено са добре запознати с местната област и могат да предоставят ценна информация за близките атракции, събития и дейности. Домакините ще ви напътстват в избора на места за посещение около мястото ви на почивка, както и ще ви препоръчат по добрите ресторанти. Те могат също така да предложат препоръки за магазини и други интересни места, които вие като гости можете да пропуснете.

  • Престоят в къща за гости е близък до домашният уют:

Къщите за гости Света Марина село Крапец предлагат уютна и домашна обстановка, която често липсва в традиционните хотели. Гостите ни могат да се насладят на лично пространство и спокойствие, което ги прави идеален избор за семейства или групи приятели, които искат да избягат от тълпите и суетата на градските райони.

  • Неповторимо преживяване: 

Настаняването в къща за гости, особено такава, разположена в живописно място като село Крапец на брега на морето в североизточна България, може да осигури уникално и незабравимо преживяване при пътуване. Гостите могат да се насладят на красивата природа, девствения плаж, тихата атмосфера и очарованието на местната култура, създавайки спомени, които ще останат за цял живот.

Нашият гостоприемен комплекс от къщи за гости Света Марина в село Крапец разполага с голям двор, пълен с много сезонни цветя, голямо пространство за игра, детски люлки, пързалка и батут. В двора на къщи за гости Света Марина има сезонен басейн.

Нашето село Крапец е тихо и спокойно. Намира се в североизточната част на страната и е на брега на Черно Море. В непосредствена близост има незастроена плажна ивица, която е дълга над седем километра. От 2023г на плажа има охраняема и неохраняема част.

Комплекс от къщи за гости Света Марина село Крапец се намира в централната част на селото. В непосредствена близост са всички хранителни магазини, пазар за свежи зеленчуци от местните производители и магазин за прясна риба. Пред комплекса има футблно игрище. За любителите на книгите селото предлага безплатна библиотека, която се намира пред комплекса.

Къщите за гости Света Марина са общо четири. Всеки етаж от къща представлява един апартамент. Комплекса от къщи за гости Света Марина предлага настаняване в шест реновирани апартамента. Капацитетът му за настаняване е 24 души. Всеки апартамент разполага със спалня със спалня, всекидневна с голям разтегателен диван, оборудвана кухня, баня с душ кабина, индивидуална тераса и вход. Апартаментите са с обща площ от 55 кв.м. всеки. Всеки един апартамент от къщите за гости Света Марина има климатик, голям хладилник, кафеварка и котлони за готвене. Лятната кухня е оборудвана с печка, хладилник, телевизор, кафемашина за шварц кафе и кафемашина с капсули на Dolche Gusto. Капацитетът й е същият като този на комплекса.

В двора на комплекса ще намерите следните удобства: сезонен басейн с шезлонги, батут, детска площадка с пързалка и люлки, барбекута, беседка и оборудвана лятна кухня. Комплекса от къщи за гости Света Марина предлага на совите клиенти безплатен паркинг и wi-fi.

На нашият сайт можете да разгледате нашата галерия от снимки, както и отделните апартаменти в комплекса, за да вземете вашето решение да бъдете наши гости. Ще се радваме да бъдем ваши домакини. През 2020г закупихме комплекса и започнахме неговото реновиране. Стараем са всяка година да предоставяме нещо ново на своите гости. Стремим се нашите гости да намерят семейният уют при нас.

Кремена Кръстева домакин на Комплекс от къщи за гости Света Марина село Крапец.

къща за гости севта марина крапец