Новини Света Марина с.Крапец

Последни новини от къщи за гости Света Марина село Крапец:

Очаквайте нашата зарядна станция за електрически автомобили! Гостите на комплекса ще имат възможност да заредят своите електрически автомобили при нас. Разбира се тази услуга ще бъде срещу определена такса и няма да е безплатна. Скоро ще ви пишем с нови новини около това събитие. През последните години клиентите ни обновиха своите превозни средства като зачести използването на хибридни и електрически коли. Най близката станция за зареждане на електрически автомобили в района на селото е в град Шабла. 

През лятото на 2024г за първи път на разположение на нашите гости ще бъде четириместно джакузи.

През 2023г обновихме мебелите и кухните в апартаментите, лятната кухня, душ кабините в баните на апартаментите, поставихме инверторни климатици.  Надяваме се вашият престой при нас през лятото на 2024г да е значително по конфмортен. 

Стремим се вие като наши гости да се чувстват у дома си!

Благодарим на всички наши дългогодиши клиенти! Благодарим Ви, че сте с нас през изминалите години! Надяваме се да се виждаме и за напред! 

Новини относно събития случващи се в района на село Крапец:

На 09 декември 2023г от 12:00 часа за първи път ще се проведе Празник на рибената чорба в гр.Шабла. Рестораньори и домашни майстори ще имат възможност да покажат своите умения.

В дните 25 и 26 ноември 2023г ще се проведе второто издание на зимния фестивал „Шабла и птиците“. Събитието е обявено с начален час от 10:30ч на площада пред читалище „Зора 1894“.

На 16 септември 2023г се порведе шестото издание на празник на плодородието в гр.Шабла То се провежда  в градският парк на града като се канят всички производители от област Добрич. Празника на плодородието отбелязва началото на есенния сезон, сейтбата и гроздобера. Провежда се в първият неработен ден след „Кръстовден“ 

На 02 и 03 септември 2023г за поредна година се проведе фестивал на хвърчилата в гр.Шабла

Моля, при проявен интерес от резервиране на апартамент в комплекса да се свържете с нас на мобилен телефон +359 885515152 и през приложенията Viber, WhatsApp, Telegram и Signal

e-mail: kremenakkrasteva@gmail.com, e-mail: svmarinakrapets@gmail.com

Контакти за резервации Нашият нов проект Къща за гости Крапец в с.Крапец, намира се в центъра на с.Крапец на ул.Петнадесета № 13. През летният сезон на 2022г посрещна първите си гости. Къщата разполага с десет студиа с индивидуални бани, лятна кухня, барбекю, wi-fi, детска площадка, басейн, безплатен паркинг, сателитна телевизия, клинатици. Подробности за него можете да намерите на следния линк: Къща за гости Крапец в с.Крапец

Ще се радваме да бъдете наши гости! Очакваме Ви!

Кремена Кръстева домакин на Комплекс от къщи за гости Света Марина с.Крапец