Почивка на море

Безгрижна релаксация и полаха на морския бриз

Почивката на море представлява идеалната възможност да избягате от забързания ежедневен ритъм . Морската почивка е едно приключение, в което ще откриете нови райски места и ще се насладите на живота. Село Крапец се намира в североизточната част на България. Комплекс от къщи за гости Света Марина с.Крапец се намира в централната част на село Крапец.

1. Среща с морето – магията на вълните: Събудете сетивата си със звуците на морските вълни. Морето предлага уникална терапия за душата. Прекарайте един ден на морският бряг и просто слушайте звуците на морето, Почувствайте топлината на слънцето върху кожата си.

Село Крапец се намира на брега на Черно море. Плажната ивица е дълга над седем километра. Това е може би последната незастроени плажни ивици в страната.

2. Пясъчни дестинации и турнета: Плажът е мястото, където времето спира. Там удоволствието започва. Независимо дали предпочитате тихите заливи или оживени плажове с барове, морската почивка предлага богатство от възможности за плажен отдих. Организирайте турне по местните плажове и открийте тайните които крият.

3. Кулинарни разтърсвания: Морската почивка е възможност да се потопите в кулинарни изкушения. Опитайте свежите рибни ястия, приготвени от локални продукти. Разнообразната морска кухня може да стане част от уникалния ви опит по време на почивката. В село Крапец има магазин за прясна риба. Можете да изпробвате различни рибни рецепти, които да приготвите сами за вашето семейство и приятели. Разбира се в селото и околността има и заведения, които можете да посетите и да изпробвате техните местни рибни специалитети. Село Крапец е известно с рибената си чорба.

4. Активен отдих на морето: За тези, които обичат активния отдих, водните спортове предлагат незабравими преживявания. Кайтсърфинг, гмуркане, и риболов са само част от вълнуващите възможности, които морската среда предлага. Разбира се може да усъвършенствате и вашите фотографски умения.

Почивката на море е повече от просто отмора Тя ви дава възможността да се свържете с природата и да се заредите с енергия за бъдещите предизвикателства. Слънце, море и пясък са перфектната почивка.

5.Чист въздух – Село Крапец се намира в един от последните неурбанизирани райони в България. То е малко рибарско селище., намиращо се на брега на Черно море. Морските бреговете на селото са далеч от мръстния въздух на големите градове.

6.Фотонаходки: Винаги можете да потърсите своите нови фотонаходки по бреговете на Черно море и околностите на село Крапец. В двора на комплекс от къщи за гости Света Марина можете да намерите много вдъхновяващи кадри за вашата фотоколекция.

Насладете се изцяло на вашата почивка на море в с.Крапец. Бъдете наши гости в Комплекс от къщи за гости Света Марина