10 ПРАВИЛА ЗА ДОБРА ПОЧИВКА

Запознайте се с 10-те основни правила за добрата почивка:

1.Почивката възстановява силите: Почивката е неотменима необходимост на всяко семейството. Така вие не само ще възстановите силите си, но и ще прекарате незабравими мигове заедно със своето семейство.

2. Планирайте предварително своята почивката: Така вие предварително ще сте подготвени. По добре е да планирате четири отделни почивки в годината, всяка от които с времетраене от по една седмица отколкото една почивка в годината. Предварителното планиране на всички детайли свързани с почивката ви ще намали до минимум шансовете за провал на вашата ваканция.

3.Окрийте тихо и спокойно място за вашата почивка: Шумните и претъпкани големи курорти не са добра идея за активна почивка. Комплекс от къщи за гости Света Марина се намира в с.Крапец. Селото се намира на брега на Черно Море в североизточна България. Село Крапец е тихо и спокойно рибарско селце.

4.Заложете на активни дейности по време на почивката: Разходки и спортуване. След тренировка или дълго ходене тялото ни освобождава хормони на щастието, наричащи се ендорфини. Те повдигат настроението и ни карат да се чувстваме щастливи. По време на почивката си в село Крапец вие можете да събирате витамин д на плажната ивица, да упражнявате водни спортове като плуване, сърфиране, кайтинг и риболов. Можете също да потърсите нови красиви и интересни места в района и околността на село Крапец, като попълните фотоколекцията си. В близост се намира Дуранкулашкото езеро което е защитена зона и е дом на много различни видове птици.

5.По време на вашата почивка се запознайте с нови хора: Те ще внесат свежи идеи във вашият живот, ще споделят техните прижевивяния и така ще се обогатите взаимно. По време на почивки се зараждат добри нови пиятелства. Те оставят топъл спомен от почивката.

6.Бъдете любопитни: Където и да отидете на почивка винаги има какво ново да научите и да преживеете. Разхождайте се и изследвайте околностите .на вашата дестинация. Можете да се запознаете с някои от забележителностите в района на село Крапец на този линк.

7.Намалете информационният шум: Избягвайте излишни технологии. Отделете време, през което да се откъснете от електрониката и социалните мрежи. Това ще ви помогне да се насладите на истинския свят около вас.

8. Планирайте своята почивка в природата: Ако е възможно, прекарайте време в природата. Разходките на свеж въздух и контакта с природата имат благоприятен ефект върху физическото и психическото здраве. Вие заедно с вашите приятели и семейство можете да направите велосипедна обиколка на района на село Крапец.

9. Пробвайте нови неща: Почивката е перфектният момент да изпробвате нещо ново. Експериментирайте с нови хобита, кулинарни рецепти или спортни дейности. В село Крапец можете да закупите прясна риба и да изпробвате нови рецепти. Винаги можете да изпробвате местната кухня в билзките ресторанти.

10.Бъдете в момента: Опитайте се да бъдете в настоящия момент по време на почивка. Нека вниманието ви да бъде насочено към това, което ви обкръжава, вместо да се замисляте за бъдещето или миналото.

Можете да се запознаете с малко повече информация за с.Крапец на този линк, както и да разгледате нашите услуги Комплекс от къщи за гости Света Марина с.Крапец.

Кремена Кръстева домакин на Комплекс от къщи за гости Света Марина с.Крапец